CAT   KINKINO FILMS - 3 PEL.LÍCULES A MAURITÀNIA

 

KINKINO enmarca el projecte cinematogràfic i col·laboratiu a Mauritània amb Un lápiz, un dibujo - Proyecto Colibrí. La decisió de realitzar una segona pel·lícula en aquest hermètic, desconegut i apassionant país, desembocarà en aquest projecte que finalitzarà la seva producció el 2023.

 

KINKINO ja no és només un projecte cinematogràfic, s'ha transformat de forma orgànica a un projecte transmèdia de 3 pel·lícules, un llibre i una exposició fotogràfica itinerant, nòmada .... berebere.

 

En aquests moments, s'han realitzat SALKA EN LA TIERRA DE NADIE, que ha finalitzat una exitosa distribució en festivals internacionals recentment i ja disponible per al públic en FILMIN i KITAB, que busca la seva estrena mundial en festivals.

 

POISSON serà la tercera pel·lícula, en aquest cas curtmetratge i produïda igualment per IBIZACINEFEST. Es rodarà al port de pesca de Nouadhibou.

Amb aquestes tres pel·lícules realitzades, finalitza l'objectiu de retratar Mauritània física, social i culturalment i a la vegada, generar donacions destinades a l'Orfanat NAD de Nouadhibou.

L´Oceá, el Sahara, el tren del desert, les restes del cementeri de vaixells, les seves mil·lenàries biblioteques, la seva música, l´estructura del Richat i els seus ports de pesca, però també el drama del fenomen migratori, la situació indignant de la dona i les tradicions arcaiques que dificulten l'avançament d'un país sotmès a una dictadura encuberta i a la pressió islàmica més radical. Enmarcat per unas fronteres corruptes i en conflicte constant. Una de les rentas per càpita més baixes d'Àfrica i amb tan sols un 2% de territori fèrtil, amb l'agravi de l' ofegament comercial del Marroc. Un país devorat pel desert.

 

3 PEL-LÍCULES A MAURITÀNIA serà el títol d'un llibre eminentment fotogràfic fruit dels 60 millors fotogrames de les tres pel·lícules i de l'experiència viscuda en aquests rodatges, amb próleg de Jope Fernández de Proyecto Colibrí i Aichetou Dyallo, Directora de l´orfanat NAD. Aquestes mateixes fotografies formaran l'exposició itinerant amb el mateix títol pel 2023.

ESP   KINKINO FILMS - 3 PELÍCULAS EN MAURITANIA

KINKINO enmarca el proyecto cinematográfico y colaborativo en Mauritania con Un lápiz, un dibujo - Proyecto Colibrí. La decisión de realizar una segunda película en este hermético, desconocido y apasionante país, desemboca en este proyecto que finalizará su producción en 2023.

KINKINO ya no es solamente un proyecto cinematográfico, se ha transformado de forma orgánica en un proyecto transmedia de 3 películas, un libro y una expo fotográfica itinerante, nómada....berebere.

En estos momentos, se han realizado SALKA EN LA TIERRA DE NADIE, que ha finalizado una exitosa distribución en festivales internacionales recientemente y está disponible para el público en FILMIN y KITAB, que ya busca su World Premiere en Festivales.

POISSON será la tercera película, en este caso cortometraje y producida igualmente por IBIZACINEFEST. Se rodará en el puerto de pesca de Nouadhibou.

Con estas tres películas completamos el objetivo de retratar Mauritania física, social y culturalmente y a la vez, generar donaciones destinadas al Orfanato NAD de Nouadhibou.

El Océano, el Sahara, el tren del desierto, los retos del cementerio de barcos,  sus milenarias bibliotecas, su música, el Richat y sus puertos de pesca, pero también el drama del fenómeno migratorio, la indignante situación de la mujer y sus tradiciones arcaicas que dificultan el avance de un país sometido a una dictadura encubierta y a la presión islámica más radical. Enmarcado por unas fronteras corruptas y en conflicto constante, 

Una de las rentas por cápita más bajas de África y con tan solo un 2% de su territorio fértil, con el agravio del ahogo comercial de Marruecos. Un país devorado por el desierto.

3 PELÍCULAS EN MAURITANIA será el título de un libro eminentemente fotográfico extraido de los 60 mejores fotogramas de las tres películas y de la experiencia vivida en estos rodajes, con prólogo de Jope Fernández de Proyecto Colibrí y de Aichetou Dyallo, Directora del Orfanato NAD. Estas mismas fotografias formarán la expo itinerante con el mismo título a partir de 2023.

SALKA_IN_THE_NO_MAN´S_LAND.jpg
vlcsnap-2020-03-09-16h26m26s273.png
vlcsnap-2021-08-23-13h15m11s008.png
vlcsnap-2021-08-23-13h47m18s569.png
vlcsnap-2021-08-23-13h39m42s785.png
 (2).png