top of page
LOGO+FINAL+transparente.png

CAT Territori és un festival independent que estava programat per a ser celebrat a l'abril de 2020 ia causa de l'emergència sanitària global va haver de ser ajornat a el mes de setembre. Territori té com a germen el compromís polític, entenent per polític el lloc des del qual ens posicionem davant del món. Territori creu en les diferències i no en una visió hegemònica de la realitat, la nostra intenció és crear ponts d'entesa a través del art. Territori en la seva primera edició llança una invitació a preguntar-nos: Som humans / es?

 

ESP Territori es un festival independiente que estaba programado para ser celebrado en Abril de 2020 y debido a la emergencia sanitaria global tuvo que ser aplazado al mes de Septiembre. Territori tiene como germen el compromiso político, entendiendo por político el lugar desde el que nos posicionamos ante el mundo. Territori cree en las diferencias y no en una visión hegemónica de la realidad, nuestra intención es crear puentes de entendimiento a través del arte. Territori en su primera edición lanza una invitación a preguntarnos: ¿Somos humanos/as?

ENG Territori is an independent performance art festival scheduled to be held in April 2020 and due to the global health emergency it had to be postponed to September. Political commitment is the germ of Territori, understanding as political the place from which we take position in the world. Territori believes in differences and not in a hegemonic vision of reality, our intention is to create bridges of understanding through art.

Territori in its first edition launches an invitation to ask ourselves: Are we human?

vlcsnap-2020-11-07-20h52m35s387.png
bottom of page